53039d24cfae3add3c000071_logo_skn-01.png

Gastouders

Gastouderopvang de Apekopjes

Bij Gastouderopvang de Apekopjes in Puth zijn kinderen in alle leeftijden welkom. Binnen Puth worden kinderen ook van school opgehaald. De opvang vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, 24 uur per dag.

Gastouder Tess

Gastouder Tess is gevestigd in Nuth. Ze vangt kinderen in de basisschoolleeftijd op bij haar thuis, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Gastouder Tess heeft twee honden (labradoodles) en een konijn.

Gastouderopvang Platsmolen

Gastouderopvang Platsmolen biedt opvang voor kleine prinsesjes, bakkers en kunstenaars van maandag t/m vrijdag tussen 7.00u en 18.00u. Hier is een huisdier aanwezig (hond).

Deze gastouder is flexibel en actief, houdt van knutselen, dansen, wandelen en liedjes zingen. Ze bereidt kleine mensjes voor op school, door hen al spelenderwijs te laten leren.

Gastouder Astrid

Astrid biedt opvang van maandag t/m vrijdag, van 7.00u tot 18.00u, aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze doet dit in haar eigen huis, in Oirsbeek. Momenteel zit Astrid vol, ze heeft per september 2020 weer plek.

Gastouderopvang ‘t Sjnubelke

Gastouderopvang 't Sjnubelke is gevestigd in Swier. Hier is opvang mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Hier is een huisdier aanwezig (een kat).

Er wordt opvang geboden aan kindjes van 3 maanden tot 4 jaar ( en eventueel aan broertjes/ zusjes op de basisschool ). Als het weer meezit, wordt er buiten gespeeld in de zandbak, geschommeld, worden de schaapjes en kippen gevoerd, kunnen de kindjes van de glijbaan e.d. of lekker eropuit voor een wandeling/ naar de ballenbak. Verder gewoon gezellig spelen, samen boekjes lezen, kleuren, puzzelen, knutselen enz...

Gastouder Annemie

Annemie is een actieve gastouder die kleinschalige opvang biedt in Heerlen. Ze vangt kinderen van 0 tot 4 jaar op, van maandag t/m donderdag.

Savannah’s Kinderopvang

Savannah biedt de hele week gastouderopvang aan in Valkenburg. Ze heeft hier een grote, lichte ruimte, die recent helemaal is ingericht op het bieden van gastouderopvang. Ze heeft momenteel nog plek in de avonden en weekends.

Gastouderopvang bij Nancy

Ik ben Nancy, 34 jaar oud en mama van 3 kinderen. Samen met mijn man, onze drie kids, onze hond Koda en poes Snoes wonen we in Nuth.

Ik ben al 14 jaar werkzaam als gastouder nadat ik de opleiding voor kinderopvang afgerond heb. En dit werk bevalt mij echt super. Ik hoop nog jaren als gastouder te mogen werken. Het kleinschalige en persoonlijke van gastouderopvang passen heel erg bij mij.

Ik vind het belangrijk dat ieder kindje zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen en stimuleer kinderen hier ook in.

We gaan veel naar buiten, in onze eigen tuin of een stukje wandelen. We knutselen regelmatig, lezen en zingen samen en kinderen kunnen volop vrij spelen en hun eigen spel verzinnen.

We spelen regelmatig met sensomotorisch materiaal zoals b.v macaroni of scheerschuim. Lekker knoeien en kliederen.

De dagen waarop ik beschikbaar ben zijn: maandag, dinsdag en vrijdag.

Ouderportaal | Gastouderportaal | Vraagouderportaal Jaarverslag Privacy beleid Algemene voorwaarden Disclaimer