53039d24cfae3add3c000071_logo_skn-01.png

Plaatsing

Middels een inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden bij onze peuteropvang. Dit formulier kunt u invullen door op onderstaande button te klikken.

Ik wil mijn kind inschrijven

U kunt het inschrijfformulier ook telefonisch opvragen bij de betreffende peuteropvang (zie contact). Op het formulier geeft u o.a. de gewenste opvangdagen en ingangsdatum aan. Voordat u inschrijft kunt u met een van de medewerkers een afspraak maken om eens te komen kijken. Het ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren bij de peuteropvang.

Plaatsing gebeurt op basis van inschrijvingsdatum. Kinderen die het langst staan ingeschreven, worden in principe het eerst geplaatst. Er wordt voorrang verleend aan kinderen met een medische en/of sociale indicatie. Is plaatsing mogelijk conform uw aanvraag dan ontvangt u een plaatsingscontract, anders neemt een van de medewerkers contact met u op om een en ander af te stemmen.

De ingangsdatum kan ingaan op elke dag van de maand. Plaatsing is altijd minimaal voor twee dagdelen per week. De plaatsing is definitief, wanneer wij het plaatsingscontract getekend hebben ontvangen.

Ouderportaal | Gastouderportaal | Vraagouderportaal Jaarverslag Privacy beleid Algemene voorwaarden Disclaimer